Gebruikersreviews voor:

GIMP

GIMP2.10.10

Hét gratis alternatief voor Photoshop

GIMP is een gratis programma voor fotobewerking en digitaal design. De software wordt onder andere in de filmindustrie gebruikt, maar niet alleen de makers van Scooby-Doo en Harry Potter hebben baat bij de diensten van GIMP. Ook thuis gebruik je het tekenprogramma met het grootste gemak.

Gratis downloadvoor Windows
7
8774 votes
Beoordeel het!
 • Anonymous

  door Anonymous

  Great free solution for Adobe Photoshop for the hobby user.. Working with GIMP already since 2006, very starter friendly program. Still a lot of applications are way simpler than in Adobe's Photoshop. Of course Gimp hasn't as much features, anyway for the hobby-man its a great free solution! Pros: Simple. Free. Easy use. Has a lot of features

 • door Anonymous

  leuk voor beginners, niets voor gevorderde (amateur of prof) fotografen. Zonder meer een leuk pakket voor beginnende amateurs die hun kiekjes eenvoudig willen bewerken. Voor serieuze fotograaf absoluut onbruikbaar product. Simpele elementen als handmatig instellen witbalans zitten er gewoon niet in, laats staan de wat geavanceerdere technieken.

 • door Anonymous

  Fijn programma . Met dit prog werk ik nu al een hele tijd op mijn Mac. Ik stond verbaast wat het allemaal kon. Ik gebruik het naast de andere fotobewerking,s programma's die er zijn. En dat voor niets, ze moeten de maker een prijs geven. mvg Jack

 • door Anonymous

  gratis en zelfs ook voor Linux...!. Bijzonder welkom en uitstekend bewerkingsprogramma, dat ik al 4 jaar gebruik in Ubuntu (Linux). Onmisbaar als je digitale foto´s op websites plaatst. En na even wennen heel gebruiksvriendelijk. De opmaak van het programma verdient beter...!

 • door Anonymous

  Liever wat mooiers . Dit programma doet 't op zich lekker en werkt snel, maar de menu's vind ik spuuglelijk. Ik zoek nog even verder naar een mooiere variant.

 • door Anonymous

  Hét alternatief voor Photoshop. Ik wist niet dat zulke goede software gratis beschikbaar kon zijn. Fantastisch. Met GIMP doe ik alles wat ik voorheen met het dure Photoshop deed.